top of page

Sedef Sorununa Aloe Vera Mucizesi


LR Aloe Vera Egzama Tedavisi

Cildinizde kırmızı üzerine sedef veya beyaz renkte döküntüler şeklinde ortaya çıkar. Genelde diz, dirsek ve saçlı deri de yoğun olarak ortaya çıkar. az da olsa kaşıntı ve tekrarlama meydana gelebilir. Dünyada 120 milyon kişi Türkiye'de ise 750 bin kişi sedef olarak bilinen psoriasisin tiplerinden muzdariıptir. Maalesef sedefin temel kaynağı halen ortaya çıkmamıştır. Ancak, araştırmalar, metabolizmada oluşan bir deformasyon sonucu derinin kendini normalden 7 kat daha fazla yenilemesi sonucu bu döküntülerin meydana geldiğini görmekteyiz. Sedef hastalığında şu an için en önemli belirleyici özellik aile faktörüdür.

Sedef hastalığının sentetik olarak üretilen hiç bir ilaç şuana kadar sonuçlandıramamıştır. Araştırmalar gösteriyor-ki doğal olarak kullanılan ürünler hastalarda gözle görülür oranda döküntülerde iyileşmeler meydana getirmektedir. Bu ürünler arasında öen çıkan en önemli etken bitki Aloe Vera olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ürün: Lr Aloe Vera Propolis krem, LR Aloe Vera Dermaintense Krem, LR Aloe Vera Sivera İçecek.

Uygulama: Propolis Kremi ve Dermaintense Kremi sabah ve akşam olmak üzere 10 dakika ara ile cilde uygulayınız. Günde 3 defa aç karnına 3 kapak (30 ml.) Sivera içilmelidir.

Not: “Ürünlerimiz ilaç değildir. Tavsiye niteliğindedir. Hastalıklarda ve ürünlerin bu amaç ile kullanımlarında mutlaka önce Doktorunuza başvurunuz.”

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page