top of page

Vitiligo Hastalığına Aloe Vera Desteği


LR Aloe Vera Vitiligo

Cildimizde pigment oluşturan ve bunun sonucunda derimizin üst kısmına rengini oluşturan melanosit hücreleri yer almaktadır. Farklı nedenlerle, melonositlerin zarar görmesi nedeni ile, pigment üretime durur. Yetersiz pigment nedeni ile, deride yaygın ve yama şekillerinde çizgileri belli olan beyaz bölgeler oluşur. Rengi sütün tonları gibidir. Lekelerin ebatları değişkendir. Bir nokta boyundan 3 adet demir para büyüklüğü arasında boyutları olabilmektedir. Vitiligo olarak adlandırılan bu hastalığın tedavisinde Aloe Vera özü etken madde olarak kullanılmamaktadır. Vitiligo'nun izlerini en aza indirmede aşağıda yer alan ürünlerin düzenli kullanımında 60 günden sonra gözle görülür faydalar meydana gelebilmektedir.

Ürün: LR Aloe Vera Acil Durum Spreyi, LR Aloe Vera Dermaintense Krem,

Uygulama: Sabah ve Akşam olmak üzere Acil Durum Spreyi masaj yaparak bölgeye uygulanır 5 dakika beklendikten sonra bölgeye Dermaintense Krem uygulanır.

LR Ürünleri ve LR Üyelik hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

“Ürünlerimiz ilaç değildir. Tavsiye niteliğindedir. Hastalıklarda ve ürünlerin bu amaç ile kullanımlarında mutlaka önce Doktorunuza başvurunuz.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page