top of page

Uzun Yaşatan Mantar "Reishi"


LR Aloe Vera Reishi Mantarı

Uzun Yaşatan Mantar "Reishi"

Özellikleri Reishi, Uzak Doğu geleneğinin yüzyıllardır var olan bir parçasıdır ve yaşam mantarı/uzun yaşatan bitki olarak tanınır. Reishi Plus’ın içindeki mantar gövdesinin tamamından elde edilen tozla kombine edilmiş yüksek değerli Reishi özütünden oluşan karışımında beta-glukan, polisakkaridler, eser elementler, steroidler, alkaloidler, vitaminler ve mineraller yer alır. Günlük C vitamini ihtiyacının % 75’ini karşılar. Veganlar için uygun, laktoz, gluten ve GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) içermez..


Tüketim Önerisi

Yemekten önce olacak şekilde günde 1 kez, 1 kapsülü bir bardak su ile tüketin. Belirtilen, önerilen günlük tüketim miktarı aşılmamalıdır. Çeşitli ve dengeli beslenmeye ve sağlıklı bir yaşam sürmeye dikkat edin. Ürünü çocukların erişiminden uzak tutun. Serin ve kuru yerde saklayın.


İçerik Maddeleriyle ilgili Bilgiler

Reishi, canlı mantar köklerinde, ağaç kütüklerinde, köklerinde veya meşelerin ve kırmızı kayın ağacının kök tabanında yetişen ve onlardan beslenen bir saprofittir. İnsanlar özellikle doğal ortamında yetişen mantarlara uzun zamandır ihtiyaç duydukları için „Ling Zhi“yi uğur getiren ve iyi şans olarak nitelendirmiştir. 70’li yıllarda Reishi’yi dünya genelinde büyük yetiştiricilik tarlalarına ekebilmek üzere bir yöntem geliştirilmişti. Ancak LR Reishi Plus’ta kullanılan mantar türleri doğal ortamında yetişenlerdir.


Her kapsülde bulunan içerik: Reishi mantarı ekstresi: 240 mg Reishi mantarı tozu: 100 mg C Vitamini: 60 mg.


EFSA* tarafından bilimsel olarak onaylanmıştır. C vitamini kolajen ve kıkırdak ve sinir sistemi gelişiminin normal fonksiyonuna katkı sağlarken hücrelerin oksidatif stresten korunmasını da destekler. * Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesic


İçindekiler Reishi Mantarı Ekstresi (%47.5), Reishi Mantarı Tozu (%19,8), Kapsül kabuğu: Hidroksipropil selüloz, L-Askorbik asit (%13), Topaklanmayı Önleyici: Yağ asitlerinin magnezyum tuzları, Renklendirici: Titanyum dioksit





“Ürünlerimiz ilaç değildir. Tavsiye niteliğindedir. Hastalıklarda ve ürünlerin bu amaç ile kullanımlarında mutlaka önce Doktorunuza başvurunuz.”


Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page