top of page

LR Üyelik Ücreti var mı ?

LR Health & Beauty 31 yıl önce Almanya’da kurulmuş ve network şirketleri arasında en büyük laboratuvarlara sahip bir doğrudan satış şirketidir. Doğrudan satış şirketi ise; dağıtıcı, distribütör ve benzeri adlarla hareket edenlerin bir mal veya hizmeti kendi evlerinde ya da perakende satış yerleri kullanılmaksızın tüketicinin ev veya iş yaşantısını sürdürdüğü mekânlar gibi iş yeri dışında, tek veya çok katmanlı satış yöntemleriyle tüketicilere sunulmasını öngören pazarlama sistemidir. Ülkemizde doğrudan satış şirketleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığının İş Yeri Dışında Kurulan Sözleşmeler Yönetmeliğine tabidir. Bu yönetmeliğin 25. Maddesine istinaden “Doğrudan satıcı olarak sisteme dahil olmak isteyenlerden işe başlamaları ya da işe başladıktan sonra sistemde kalabilmeleri için giriş aidatı, yenileme ücreti, herhangi bir isim altında bedel alınamaz.

Bu bilgiler ışığında; herhangi bir doğrudan satış şirketine üyelik yapıldığı zaman yasa gereği üyelik ücreti talebinde bulunulmasına izin verilmediği hususu yasa ile belirlenmiştir. LR Health & Beauty, üye olacağınız zaman LR kataloğunda bulunan ürünlerden bir defaya mahsus ürün sipariş vermenizi talep eder. Üye olduğunuz zaman sistemde otomatik olarak ürünlerin geliş fiyatından temin edersiniz. Bu durumun sebebi ise, LR şirket politikası olarak ürünlerini kullanmayan hiçbir kimsenin satış yapmasını istememektedir. Ürünlerin kalitesinden sonuna kadar emin olması nedeni ile ürünleri kullanmanız durumunda sizde yaratacak aidiyet ve takdir duygusuna çok önem vermektedir.

LR Katalog fiyatları ise üyelerin satış yapması ve kar etmesine imkân verilmesi amacı ile katalogda sabit olarak yayınlanmıştır. Tekrar sipariş verme mecburiyeti yoktur. Üyeliği tekrarlama ücreti de mevcut değildir. Siz iptal edene kadar üyeliğiniz tamamen bedelsiz bir şekilde güncel kalır.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page