top of page

Saç Dökülmesi Tersine Döndü


LR Aloe Vera L Recapin Şampuan

LR L-Recapin Şampuan ve L-Recapin Tonik LR'ın dünya genelinde en fazla satılan ürünüdür. Bu ürün mucize niteliğinde etkiler göstermektedir. Erken dökülmeleri hedef almakta ve çok başarılı sonuçlar elde etmektedir.

Diğer şampunlardan farkı ise kullanıldığı ilk günden önemli sonuçlar elde edilmesidir. Saç kıl yuvasını anında sabiteler ve saç uzama sürecinin en sağlıklı koşullarda olmasını sağlar.

Kullanım şekli:

LR Aloe Vera ve L-Recapin şampuanı günlük olarak kullanabilirsiniz. Normal şampuanın kullanımından hiçbir farkı yoktur. Saç derinizde 3 dakika şampuanlı olarak beklemeli ve sonra durulamalısınız. Gerek görmeniz durumunda 2. defa tekrar ediniz. Şampuanı uyguladıktan sonra ise LR Aloe Vera L-Recapin Toniği kullanabilirsiniz. Toniğin kullanımı ise nemli saça dairesel masaj yapılması şeklindedir.

İçerik

L- Recapin Şampuan içerisinde zeytinyağı asidi, apigenin ve biotnyl-GHK'den oluşan Procapil etken maddeleri mevcuttur. Bu etken maddeler saç dökülmesinin terse çevrilmesinde en önemli etkenlerdir.

Zeytinyağı asidi: Zeytin ağacı yapraklarından doğal yöntemlerle konsantre edilmesi ile elde edilir ve saç köklerinin canlanmasını sağlar.

Apigenin: Sitrus meyvesinden elde edilir ve saç derisindeki kan akışını hızlandırır.

Biotinyl-GHK: Bu etken maddeye özel olarak vitamin ve protein eklenmiştir. Bu sayede uzamakta olan saçları kafa derisine sabitlenmesi sağlanmaktadır.

Testler

21 ile 60 yaş arasındaki 20 denekte yapılan testlerde 1 ay süre ile kullanımda saç hacminin arttığı %76 oranında kanıtlanmıştır.

İçindekiler L-Recapin Şampuan: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Butylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Glycerin, Glycoproteins, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dipotassium Phosphate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, Methylisothiazolinone, Pentylene Glycol, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Biotin, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Limonene

İçindekiler L-Recapin Tonik: Aqua (Water), Alcohol denat., Butylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Arginine, Citric Acid, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page