top of page

28 GÜNDE İDEAL KİLONUZA KAVUŞTURUYORUZ


Uzun yıllardır Almanya'da kullanımda olan LR'ın en çok talep edilen ürünü Figuative ürünlerinden oluşan 20 günlük Body Mission Flexi artık Türkiye'de

LR 28 Günlük Body Mission Felxi 28 gün süresince vücudunuza ihtiyacı olan tüm minarel, vitamin ve enzimleri sağlamaktadır. Bu zayıfıflama sisteminin amacı daha az yemek veya kalitesiz besinler almak yerine doğru bir beslenme ile vücudunuzun gerçek kilosuna ulaşmasını sağlayacaktır.

Ana Öğünler

Bilindiği üzere, LR 28 Günlük Body Mission'un en önemli özelliği kişiyi az bırakmak yerine, sağlıklı beslenmesini sağlamaktadır. Bu sağlıklı öğünleri de kişi damak tadına göre seçebilmektedir. Kişi 3 ana öğündenden ikisini LR ürünlerinden seçebileceksiniz. Bir öğününüzü ise kendi seçtiğiniz az kalori ile bir yemek ile tamamlayabilirsiniz.

Damak tadınıza uygun ana öğün seçenekleri

– Çilek Muz Aromalı Shake – Figuactive Latte Macchiato Aromalı Shake – Figuactive Vanilya Aromalı Shake – Figuactive Patates Çorbası Auberge – Figuactive Akdeniz Usülü Domates Çorbası – Figuactive Hint Usülü Sebze Çorbası

Ara öğünler ve diyet yardımcıları

Bilindiği üzere, ara öğünler vücudunuzun yağ depolamasını önler ve ana öğünlerdeki aşırı yemek tüketimini engeller. Bu neden ile LR 28 Günlük Body Mission Flexi Set'te çok sağlıklı ara öğünle mevcut. Bu ara öğrünleri yine sizin seçmenize program izin vermektedir.

+ Figuactive Protein Drink: Değerli proteinler kas kütlenizi korur. Yağ yakımını arttırır. + ProBalance: Deasidifikasyon için alkali mineraller içerir. Daha hızlı yağ yakımı sağlar ve dokuları şekillendirir. + Figuactive Karışık Bitki Çayı: Eliminasyon ve metabolizma temizliğini destekler. Açlık ataklarını bastırır. Ruh halinizi ve zindeliğinizi arttırır.

Program 6-8 kilo zayıflama ile sonuçlanır

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page