top of page

LR Zeitgard Serox Instant Result Maske ile 20 Dakikada Gençleşin !

LR Zeitgard Serox Instant Result Maske ile tek kullanımda yüzünüzdeki tüm kırışıklarla vedalaşabilirsiniz. İçeriğindeki, hyalüronik asit, Q10 ve ısırgan otu nedeni ile yüzünüzde anında pürüzsüzleşme elde edeceksiniz.

LR Zeitgard Serox Instant Maske özellikle anında sonuç almak isteyen kullanıcılara yönelik olarak tasarlanmıştır. Maskeyi kullandığınız anda yılların izleri kaybolmaktadır. Mükemmel görünmek isteedğiniz günlerde sizin en önemli kurtarıcınız olmaya hazır.

LR Zeitgard Serox Instant Maskenin cildinizdeki etkisi ne kadar süredir?

LR Zeitgard Serox Instant Maske anında iyileştirme özelliğine sahiptir. Maske 12 saate kadar özelliğini korumaktadır.

LR Zeitgard Serox Instant Maske nasıl uygulanır?

Bir tüp ortalmam 12 defa uygulanabilmektedir. Haftada 2 defa kullanılabilir. Yüzünüzü suyla yıkadıktan sonra günlük ürünlerinizi veya makyajınızı uygulayabilirsiniz.

LR Zeitgard Serox Instant Maskenin başarısı uluslararası bir kuruluş olan Dermatest tarafından tasdiklenmiştir. Yapılan araştırmalarda 10 kişiden 9’u Maskeyi kullanmayı önermektedir.

Daha kalıcı etki için Instant Result Serum !

Daha uzun süreli etki için Anti-Age Serum ile beraber kullanımı uzmanlarda önerilmektedir. İçeriğindeki, Ameliox, Polyfit ve Argireline maddeleri ürünün uzun süre etki etmesini sağlar

LR Zeitgard Serox Instant Maske her gün kullanım için uygundur

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page