top of page

LR, Aloe Vera ile Saçlarınızı Tedavi Ediyor

LR Aloe Via Nutri Repair

Yıpranmış görünen saçlara artık elveda diyebilirsiniz. LR Aloe Vira Nutri-Repari Saç ürünleri ile sabahları aynanın karşısına özgüveniniz fazlasıyla tamam olarak geçebilİrsiniz.

LR Aloe Vera yapraklarının jeli ve 7 adet saf yağın benzersiz birlikteliği ile saçlarınız tamami ile güçlenerek kırılmalar son bulacak. Saçlarınız ipek yumuşaklığında bir sağlığa kavuşacak

LR ALOE VERA SAÇ ÜRÜNLERİ

LR Aloe Via Nutri-Reapair ürünlerini bütün olarak kullandığınızda saçlarınızın tekrar kuru ve yıpranmış olma ihtimali ortadan kalkıyor.

LR ALOE VERA ŞAMPUAN

Saçlarınıza Aloe Vera etkisi ile yumuşaklığını yitirmemesi için nem dokusu saçınaızı mühürlenecek.

DOĞRU SAÇ BAKIMI

Doğru bir saça kavuşmak için haftada saçınıza 1-2 defa saç maskesi uygulamanız gerekmtedir. LR Aloe Vera maskesini uyguladıktan sonra saçlarınızı soğuk olmayan bir havlu ile kurulayan. Saç fırçası saçınıza zarar verir bu neden ile geniş dişli bir tarak ile taramanız gerekmektedir.

LR ALOE VERA SAÇ MASKESİ

proDERM* Biyofiziksel Testler Nutri-Repair Saç Bakımı’nın etkisi biyofiziksel testler ve ayrıca kullanıcı testleri ile kanıtlanmıştır: Saçın taranabilirliğini tespit etmek için saça bir miktar Aloe Vera Besleyici Onarıcı Şampuan ve Saç Kremi uygulanmış, sonrasında ıslak bir şekilde makina yardımıyla taranmıştır. Bu test sonucunda saçların normal şampuana göre 3 kat daha kolay tarandığı görülmüştür. Saç kırığına karşı etkisi test edilirken, saça bir miktar Aloe Vera Besleyici Onarıcı Şampuan ve Saç Maskesi uygulanmış, sonrasında makina yardımıyla 4.500 kez taranmıştır. Normal şampuana göre saçlardaki kırık oranının %90’ın üzerinde azaldığı test edilmiştir. Dermatest** ile kullanıcılar üzerinde yapılan araştırmalar Dermatest’in yaptığı araştırmaya göre kullanıcılar LR ALOE VIA Besleyici Onarıcı Saç Bakımını kullandıklarında saçların yumuşak, parlak ve taranabilirliğini önemli ölçüde iyileştirdiğini onaylamıştır. Ayrıca kullanıcıların %95’i ürünlerin kokusunu beğenmiştir.

LR ürünleri ile bilgi almak veya sipariş vermek istiyorsanız, ücretsiz olarak lr üyelik formunu doldurabilirsiniz. Bu sayede tüm LR katalog ürünlerini %40 indirimli olarak temin edebilir veya satış yaparak kazanç sağlayabilirsiniz.


Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page